Το δικό μας γραφείο μηχανικών ασχολείται με τη διαμεσολάβηση και τη διάθεση βιομηχανικών προϊόντων που χρήζουν δήλωσης και ιδρύθηκε το 1977. Επικεντρωνόμαστε στην τεχνολογία μεταποίησης, ιδίως σε εγκαταστάσεις και συγκροτήματα για την παραγωγή ατμού, θερμότητας και ρεύματος. Με πεπειραμένους μηχανικούς και στενή συνεργασία με άλλα γραφεία μηχανικών είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες: υπολογισμούς υλοποίησης και οικονομικής αποδοτικότητας, σχεδιασμό και προγραμματισμό εγκαταστάσεων και παροχή συμβουλών για διαδικασίες αδειοδότησης. Επίσης παρέχουμε υποστήριξη κατά τον έλεγχο και την υλοποίηση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση επενδύσεων. Αυτά τα κεφάλαια μπορούν να είναι σε επίπεδο ΕΕ, ομοσπονδιακό επίπεδο ή σε επίπεδο κρατιδίου.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηλεκτρική μόνωση /  Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών /  Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες /  Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών /  Ηλεκτρογόνα σύνολα /  Ατμολέβητες /  Προϊόντα μαρμαρυγίας /  Μαρμαρυγίας (Mica) /  Στοιχεία λεβήτων /  Γραφείο μηχανικών για βιομηχανικά προϊόντα /  Μηχανική διαδικασιών /  Εγκαταστάσεις για την παραγωγή ατμού, θερμότητας και ρεύματος /  Συγκροτήματα για την παραγωγή ατμού, θερμότητας και ρεύματος /  Εκτροπείς /  Εγκαταστάσεις συμπυκνώματος /  Βαλβίδες αποστράγγισης /  Βαλβίδες αφαλάτωσης /  Δείκτης στάθμης /  Εγκαταστάσεις ατμού /  Λέβητες νερού /  ατμολεβητες για βιομηχανικη χρηση /  βάνες ασφαλείας /  στεγανοι συνδεσμοι /  προμηθεια ανταλλακτικων /  λέβητες με σωλήνα νερού /  Μαρμαρυγία /  συμβουλές για την επεξεργασία υδάτων /  εξαρτηματα, ανταλλακτικα για λεβητες /  βιομηχανικοί θερμοσίφωνες /  μπόιλερ για ζεστό νερό / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1977
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή