Αναπτύσσουμε φορητές λύσεις για την καταχώρηση δεδομένων σε υλικό και λογισμικό και παράλληλα προσφέρουμε ανεξάρτητη τεχνική υποστήριξη. Ο σχεδιασμός και ο εκσυγχρονισμός της υπάρχουσας τεχνολογίας δεδομένων μπορεί συχνά να περιλαμβάνονται σε υπάρχοντα συστήματα. Σε αυτά ανήκουν φορητά και σταθερά συστήματα Barcode, συστήματα ασύρματης μετάδοσης δεδομένων, RFID, εκτυπωτές ετικετών και αισθητήρες. Φυσικά για όλα τα συστήματα προσφέρουμε επίσης εγκατάσταση, επισκευή, εκπαίδευση και συντήρηση, όλα από εμάς. Αυτό το πλήρες φάσμα υπηρεσιών ολοκληρώνεται με την εξατομικευμένη ανάπτυξη λογισμικού και τις υπάρχουσες τυπικές λύσεις για Windows και Android. Ακόμα και οι ασύρματες μετρήσεις στο φάσμα WLAN και 433MHz (παράδειγμα) και οι εκπαιδεύσεις για χρήστες εκτελούνται από εμάς. Ενσωματώνουμε τις λύσεις που προσφέρουμε σε λογισμικό στο υπάρχον περιβάλλον τεχνολογίας της πληροφορίας που διαθέτετε. Είτε πρόκειται για λογισμικό για υπολογιστές, διακομιστές είτε για ειδικές εφαρμογές για μηχανήματα, π.χ. για τερματικά δεδομένων και συνδέσεις μέσω LAN, WAN ή ασύρματες συνδέσεις.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού /  Δημιουργία εφαρμογών για κινητά /  Προγραμματισμός και λογισμικά /  Λογισμικό για φορητές τερματικές συσκευές /  Συσκευές ανάγνωσης Barcode /  Λογισμικό Barcode /  Ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού /  Βελτιώσεις διαδικασιών ανάπτυξης λογισμικού /  Barcode Consulting /  Φορητές συσκευές ανάγνωσης Barcode για καταχώρηση δεδομένων /  Σαρωτές Barcode με ασύρματη μετάδοση /  Επισκευές συσκευών ανάγνωσης Barcode /  Πωλητές συστημάτων Barcode /  Λύσεις Barcode /  Αυτόματη καταχώρηση δεδομένων /  Λογισμικό απογραφής υλικού /  Λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων /  συστηματα γραμμωτου κωδικα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1998
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή