Από το 1998 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των πωλήσεων ηλεκτρονικών ειδών στην παγκόσμια αγορά και διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ενεργών, παθητικών και ηλεκτρομηχανικών στοιχείων όλων των γνωστών κατασκευαστών. Αξιοποιήστε τη μακρόχρονη εμπειρία μας στον κλάδο και το παγκόσμιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας μας για πολυάριθμα ηλεκτρονικά στοιχεία. Χωρίς συμβατικές δεσμεύσεις είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε εξατομικευμένα στις επιθυμίες των πελατών και να παρέχουμε αξιόπιστα τα απαιτούμενα εξαρτήματα. Για να μπορείτε να εξακολουθήσετε να παράγετε χωρίς προβλήματα σάς υποστηρίζουμε για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της ηλεκτρονικής βιομηχανίας και φροντίζουμε επίσης για την προμήθεια εξαρτημάτων για στοιχεία που έχουν αποσυρθεί και είναι δυσεύρετα. Με προσανατολισμό στο στόχο και προσιτές τιμές σάς υποβάλλουμε γρήγορα τις καλύτερες δυνατές προσφορές για τις δικές σας απαιτήσεις προϊόντων. Η ικανοποίησή σας βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής δραστηριότητάς μας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα /  Αισθητήρες /  Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, παρωχημένα /  Ηλεκτροτεχνικά και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία /  Ηλεκτρονικά δομοστοιχεία για την αεροναυτική και την αστροναυτική /  Ηλεκτρονικά δομοστοιχεία, παθητικά /  Μνήμες ημιαγωγού (RAM/ROM) /  Ολοκληρωμένα κυκλώματα (ICs) /  Οθόνες υγρών κρυστάλλων (LCD) /  Μονάδες ισχύος MOSFET /  μικροελεγκτές /  Οπτικά-ηλεκτρονικά δομοστοιχεία /  IC επεξεργασίας σήματος /  Ελεγκτές για οθόνες LCD /  Οθόνες αφής LCD /  διοδοι /  ταλαντωτες /  Μετατροπείς αναλογικού σήματος σε ψηφιακό / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1998
 • Κύρια δραστηριότητα
  Διανομέας

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή