Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1970 είμαστε εξειδικευμένος προμηθευτής πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων. Μεταξύ των πελατών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ορισμένες επώνυμες εταιρείες των κλάδων των γλυκισμάτων, των αρτοσκευασμάτων, του παγωτού και των κατεψυγμένων τροφίμων. Επικεντρωνόμαστε σε ένα σοβαρό παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών, στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στις προσιτές τιμές. Χάρη στην καλά ταξινομημένη αποθήκη μας είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών σε σύντομο διάστημα. Η άνω των 45 ετών εμπειρία ως εξειδικευμένος προμηθευτής πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων μάς αναδεικνύουν σε σημαντικό συνεργάτη των πελατών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Γνωστές εταιρείας του κλάδου των τροφίμων, π.χ., των κλάδων των γλυκισμάτων, των αρτοσκευασμάτων, των προϊόντων κρέατος, του παγωτού και των κατεψυγμένων τροφίμων κάνουν χρήση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μας. Επικεντρωνόμαστε σε ένα σοβαρό παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών, στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στις προσιτές τιμές.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα /  Καφές και τσάι /  Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά /  Κακάο και σοκολάτα /  Πρόσθετα τροφίμων και ποτών /  Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία /  Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα /  Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα /  Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα /  Φαρμακευτικά προϊόντα /  ?????? ???? ??????????? /  αγάρ-αγάρ /  καραγενάνη /  χαρουπαλευρα /  κακαο σε σκονη /  Πολτός κακάου /  φυσικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια /  συστατικά διατροφής / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1970
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή