Η GESCO-metall GmbH παρέχει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια ποιότητα, εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της δίπλωσης κατά παραγγελία. Η παραγωγή επικεντρώνεται σε καμπύλα εξαρτήματα για παράθυρα, στρογγυλά παράθυρα, πόρτες και προσόψεις, καθώς και σε σύνθετα ειδικά προφίλ για βιομηχανικές κατασκευές, την κατασκευή αυτοκινήτων, την κατασκευή εγκαταστάσεων και την ιατρική τεχνολογία. Εξυπακούεται ότι διπλώνουμε επίσης περιβλήματα αλουμινίου για τον τομέα ξύλου/αλουμινίου. Και ολοκληρωμένα καμπύλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της ανοδίωσης, της ηλεκτροστατικής βαφής, των μεντεσέδων και του τζαμιού, καθώς και ποδιές παραθύρων και επενδύσεις εσωρραχίων συμπληρώνουν το πρόγραμμά μας στον τομέα της τεχνολογίας δίπλωσης. Η GESCO παράγει εδώ και χρόνια φινιστρίνια από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Αυτά τα πλαίσια αποτελούν ένα στοιχείο που προσελκύει το βλέμμα σε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, πάνελ και προσόψεις. Όχι μόνο οπτικά, αλλά και χάρη στην πρακτικότητά τους, τα φινιστρίνια της GESCO χρησιμοποιούνται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αερολιμένες, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία κλπ.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα /  Βιομηχανικές πόρτες /  Παράθυρα και φινιστρίνια για αεροσκάφη και πλοία /  Παράθυρα /  Κάσες παραθύρων /  Δίπλωση μετάλλων /  Στρογγυλά παράθυρα /  Δακτύλιοι αλουμινίου /  Παράθυρα με κυκλικό τόξο /  Θολωτές πόρτες /  Πλαίσια υαλοπινάκων /  Οπές για τη διέλευση του φωτός /  Δίπλωση κατά παραγγελία /  Σωλήνες ορθογώνιας διατομής /  Καμπυλωτά στοιχεία παραθύρων /  σκελετοι αλουμινιου /  φινιστρινια /  κύρτωση προφίλ αλουμινίου /  κυρτωση /  μηχανηματα κυρτωσης για προφιλε /  διπλωση μεταλλων /  Κεκαμμένα τμήματα CNC /  Εργασίες κύρτωσης αγωγών /  κυρτωση μεταλλικων σωληνων /  κύρτωση μεταλλικών προφίλ /  κύρτωση σωλήνων /  κύρτωση ψηφιακού ελέγχου /  δακτύλιοι από ανοξείδωτο χάλυβα /  προσοψεις καταστηματων /  φινιστρινια και παρμπριζ για πλοια και σκαφη / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1984
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή