Η Gemtec είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ειδικεύεται σε λύσεις αυτοματισμού διαδικασιών, στην κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, καθώς και στην επεξεργασία μετάλλων και ελασμάτων. Από το 1992, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, καθώς και την εγκατάσταση σε όλο τον κόσμο και τη θέση σε λειτουργία. Χάρη στις δυνατότητας προσωπικού και στις οικονομικές δυνατότητες μας είμαστε σε θέση να επεξεργαζόμαστε σύνθετα προβλήματα. Απασχολούμε περισσότερους από 100 εργαζόμενους, οι οποίοι επεξεργάζονται σε καθημερινή βάση αειφόρα συστήματα για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων διασφαλίζοντας την άψογη θέση σε λειτουργία επιτόπου. Διαθέτουμε υπεραυτόματα και ημιαυτόματα ειδικά μηχανήματα. Κατά το στάδιο της κατασκευής φροντίζουμε για τη μακροπρόθεσμη διασφάλιση της ενεργειακά αποδοτικής λειτουργίας της εγκατάστασης. Χάρη στο δομοστοιχειωτό τρόπο κατασκευής, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται επιτόπου με γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Αυτοματοποίηση - τεχνικοί σύμβουλοι /  Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι /  Βιομηχανικοί κλίβανοι /  σχεδίαση ερμαρίων /  συναρμολογήσεις σετ /  κοπή ελασμάτων /  Συστήματα απεικόνισης διαδικασιών /  Αυτοματισμοί βιομηχανικών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων /  Τεχνολογία αυτοματισμών /  Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων /  Αυτοματισμός /  συγκολλησεις mig /  λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες /  αντίστροφος μεταφορέας για βαφή /  γραμμες συναρμολογησης /  αυτοματοποιηση γραμμων συναρμολογησης /  μορφοποιηση λαμαρινας /  κυκλωματα για συγκολληση / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  101 - 200

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1992
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή