Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων /  Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής /  Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων /  Μηχανικές φρέζες στροφαλοφόρου άξονα /  Κυκλικές μηχανικές φρέζες εκκεντροφόρου άξονα /  Κέντρα φρέζας-τόρνου /  Κέντρα επεξεργασίας φρέζας CNC /  Γραμμές μεταφοράς, /  Συστήματα αλλαγής κεφαλής διάτρησης /  ευέλικτα συστήματα παραγωγής (FFS) /  μορφοποίηση μετάλλων /  συστήματα παραγωγής /  ευέλικτα συστήματα παραγωγής /  Αφαίρεση υλικού /  φρέζες /  Μηχάνημα εξαγωγής ψηφιακού ελέγχου /  φρεζες /  εργαλεια cnc /  εκκεντροφοροι αξονες /  ευελικτα κεντρα μηχανικης κατεργασιας /  μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο /  φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο /  κέντρα κατεργασίας /  τόρνευση, φρεζάρισμα μετάλλων /  Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων /  Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 5 αξόνων /  Φρέζες 5 αξόνων /  φρεζάρισμα σε 5 άξονες /  επισκευη καλουπιων για ελαστικα /  φρεζαρισμα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  > 500

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1894
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: