Κατασκευάζουμε στήλες και τοίχους νερού «made in Germany» για εξατομικευμένη διαμόρφωση αντικειμένων και χώρων. Η γκάμα των προϊόντων μας σε πίδακες και τοίχους νερού διακρίνεται για:  την ιδιαίτερη σχεδίαση, την επεξεργασία υλικών υψηλής ποιότητας με σύγχρονη τεχνολογία, την εύχρηστη και χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση κατασκευή. Επιπλέον επεξεργαζόμαστε και διαθέτουμε Plexiglas® και άλλα πλαστικά. Επίσης σάς παρέχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού, σχεδίασης και κατασκευής πρωτοτύπων του προϊόντος σας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων /  Κατεργασία και επεξεργασία Plexiglas® /  Χαρακτήρες από Plexiglas® /  Προθήκες από ακρυλικό γυαλί /  Φρεζαριστά τμήματα από ακρυλικό γυαλί /  Εξαρτήματα καταστημάτων από ακρυλικό γυαλί /  Παρελκόμενα διαρρύθμισης καταστήματος /  Κομμένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις τεμάχια από ακρυλικό γυαλί /  Πίδακες νερού με φυσαλίδες αέρα /  Πλάκες από Plexiglas® /  Σωλήνες από ακρυλικό γυαλί /  Πινακίδες από ακρυλικό γυαλί /  Ειδικές κατασκευές από ακρυλικό γυαλί /  Επεξεργασία ακρυλικού γυαλιού /  καταρράκτες /  Κοπή τμημάτων από ακρυλικό γυαλί /  Συντριβάνια νερού εσωτερικών χώρων /  Παιχνίδια με νερό για εξωτερικούς χώρους / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1990
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή