Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια /  Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία /  Κοπτικές μηχανές ζαμπόν για κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐα /  Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα /  Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός /  μηχανές κοπής - τεμαχισμού /  κατακόρυφα μηχανήματα κοπής σε φέτες /  μηχανήματα κοπής σε φέτες για αλλαντοπωλεία /  κρεατομηχανές /  μηχανήματα κοπής σε φέτες που λειτουργούν με τη βαρύτητα /  χειροκίνητα μηχανήματα κοπής σε φέτες /  επαγγελματικοί εξοπλισμοί κουζίνας /  εστίαση /  μηχανήματα υπό κενό /  μηχανηματα για την κουζινα /  ασφαλεια ηλεκτρικών συσκευών /  ασηπτισμος και ασφαλεια etl /  πιστοποίηση moka /  μηχανήματα για τη βιομηχανία τροφίμων /  μηχανη κοπης ζαμπον για συλλογικες εγκαταστασεις /  εγκαταστασεις και εξοπλισμος για κρεοπωλεια /  βιομηχανικες μηχανες κιμα /  μηχανες κοπης για κρεοπωλεια / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά, Ιταλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή