Το όραμα της Extrx είναι να παράγει λειτουργικά τρόφιμα από άγρια αρκτικά μούρα που ευδοκιμούν στην περιοχή σε συνδυασμό με εκχύλισμα ανθοκυανίνης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει χυμούς, συμπυκνωμένα προϊόντα, φρέσκο πουρέ και προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες και αποξηραμένων μούρων με στόχο την αξιοποίηση κάθε στοιχείου του μούρου. Προσεχώς θα είναι διαθέσιμα εκχυλίσματα ανθοκυανίνης και μούρων. Η γκάμα των μούρων μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βακκίνους, Empetrum nigrum και μύρτιλλο. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και πάθος για την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων από αμιγώς φυσικές πρώτες ύλες για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να διατηρεί την υγεία του και την ευεξία του με τις επιλογές τους. Η Extrx ειδικεύεται σε προϊόντα B2B για τη βιομηχανία τροφίμων & ποτών, διατροφής, φαρμάκων και καλλυντικών επιδιώκοντας να βοηθούμε τους πελάτες μας να παράγουν προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας από τα τρόφιμα superfood και τα αρκτικά μούρα της φύσης. Τα άγρια αρκτικά μούρα συλλέγονται με το χέρι και καταψύχονται άμεσα για την αποφυγή της απώλειας και του παραμικρού στοιχείου αυτό των σούπερ μούρων.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Μούρα /  Φρούτα /  Τρόφιμα υγιεινής διατροφής /  Εκχυλίσματα τροφίμων /  Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα) /  Μεταποίηση τροφίμων /  Προϊόντα ομορφιάς /  Χυμοί φρούτων /  φυσικές τροφές Superfoods /  Μύρτιλλο /  βακκίνιο το μύρτιλλο /  Φαρμακοτρόφιμα /  Superfood /  ευεξία /  φυσικα τροφιμα /  συμπυκνωμενα παρασκευασματα για ποτα /  οικολογική διατροφή /  Συμπυκνώματα τροφίμων /  ποτα με φρουτα /  μύρτιλλο ανθοκυανίνες /  αντιοξειδωτικά /  υγιεινές και φυσικές τροφές /  Μαύρα φραγκοστάφυλα /  Λειτουργικά τρόφιμα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2016
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: