Η Ergoswiss αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 18 χρόνια υδραυλικά ανυψωτικά συστήματα και ανυψωτικά συστήματα με άτρακτο. Τα ανυψωτικά συστήματα διατίθενται ως ανυψωτικές στήλες και υπό μορφή ποδιών και πλαισίων βάσης τράπεζας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εφαρμογές, όπως θέσεις εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Η ποιότητα, η πρόοδος και η αξιοπιστία είναι αυτονόητες για εμάς. Προμηθεύουμε: Κατασκευαστές θέσεων εργασίας επιχειρήσεων, συναρμολόγησης και εργαστηρίων. Κατασκευαστές μηχανημάτων και μεταφορικών συστημάτων. Κατασκευαστές βιομηχανικών κουζινών και τραπεζιών ωρολογοποιίας. Παραγωγούς από τον τομέα της επιπλοποιίας και τη βιομηχανία επίπλων γραφείου. Θέλουμε να στρέψουμε την προσοχή σε εργονομικές θέσεις εργασίας που διευκολύνουν την καθημερινότητα εργαζομένων και εργοδοτών. Οι άριστα διαρρυθμισμένοι χώροι εργασίας περιορίζουν τις αποστάσεις μετακίνησης των συνεργατών και βελτιώνουν τις διαδικασίες εργασίας. Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση μεταφέρουμε το όραμα της υγείας στο χώρο εργασίας σε πολλά μέρη του κόσμου – και ευχαρίστως και σε εσάς.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Επιπλώσεις και ράφια γραφείου /  Υδραυλικό ανυψωτικό σύστημα /  Ανυψωτικό σύστημα με άτρακτο /  Ανυψωτικό σύστημα /  Γραμμική μονάδα ατράκτου /  Γραμμική μονάδα /  Ανυψωτικές στήλες /  Πλαίσιο τράπεζας ρυθμιζόμενου ύψους /  Ανυψωτική στήλη με άτρακτο /  Πόδια τραπεζιού ρυθμιζόμενου ύψους /  Ηλεκτρικές ανυψωτικές στήλες /  Ανυψωτικό σύστημα τράπεζας (Table lift system) /  Πλαίσιο τράπεζας ρυθμιζόμενου ύψους /  Ηλεκτρικοί γραμμικοί μηχανισμοί κίνησης /  Ηλεκτρικοί ανυψωτικοί κύλινδροι /  Γραμμικός μηχανισμός κίνησης /  Γραμμικοί ενεργοποιητές /  ηλεκτρικά έμβολα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1999
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: