Η Endress αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη πρώτης ποιότητας για την παγκόσμια αγορά. Χάρη στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και στο λανσάρισμα νέων προϊόντων, η Endress αποτελεί πλέον έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στην Ευρώπη. Λόγω των διεθνών αντιπροσωπειών και του πυκνού εμπορικού δικτύου της, η Endress διαθέτει γερές βάσεις. Με τον αυξημένο τομέα παροχών της, η Endress είναι σε θέση να καλύπτει κάθε είδους ανάγκη. Οι καινοτομικές και ελεγμένες κατά DIN ειδικές συσκευές πυροσβεστικής, πολιτικής προστασίας και υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, καθώς και η ανάπτυξη & η υλοποίηση απαιτήσεων του πελάτη περιλαμβάνονται στη γκάμα προϊόντων, όπως και συστήματα προβολέων & γεννητριών για την τροφοδοσία ρεύματος έκτακτης ανάγκης. Η ποιότητα αποτελεί κεντρικό στοιχείο της δραστηριότητάς μας - αυτό είναι το σύνθημά μας από την ίδρυση της εταιρείας το 1914 και έτσι δια σφαλίζεται η ικανοποίηση των πελατών. Αυτή η κεντρική ιδέα καθορίζει και σήμερα τον τρόπο λειτουργίας της Endress. Η επωνυμία μας, «ENDRESS - made in Germany», δεν είναι απλώς ένας διαφημιστικό σλόγκαν.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος /  Φυγόκεντρες αντλίες /  Αντλίες /  Μονάδες παραγωγή ρεύματος συγκόλλησης /  Συγκροτήματα παραγωγής ρεύματος /  Συσκευές τροφοδοσίας ρεύματος /  Συσκευές παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης /  Συστήματα τροφοδότησης /  πωληση αναστροφεων /  Συγκροτήματα κινητήρων ντίζελ /  αντλιες διαφραγματος /  φορητα ηλεκτροπαραγωγα ζευγη /  φορητή ηλεκτρογεννήτρια /  μηχανικες αντλιες /  Εφεδρικές εγκαταστάσεις ρεύματος /  γεννητριες ρευματος /  Γεννήτριες ρεύματος δυναμοδότη /  παραγωγη και μεταφορα ηλεκτρικης ενεργειας / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1914
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή