Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις /  Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία /  Λιπαντικά βιομηχανικά /  Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα /  Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις /  Λιπαντικά για την πλαστική παραμόρφωση /  Λιπαντικά πλαστικής παραμόρφωσης /  Διαχωριστής σταγονιδίων λαδιού /  Συστήματα ψυκτικών λιπαντικών ελάχιστης ποσότητας /  Μπεκ από σκληρό μέταλλο /  Λίπανση ακριβείας με λάδι /  Σύστημα λίπανσης με λάδι /  εξοπλισμοί λίπανσης /  Εγκαταστάσεις συντήρησης /  Αντιδιαβρωτικές εγκαταστάσεις /  Συστήματα ψεκασμού /  Συσκευή λίπανσης /  Επίστρωση λιπαντικού /  Συστήματα ψεκασμού για έλαια και αντισυσσωματοποιητικούς παράγοντες /  δοσομετρητες /  ψεκαστηρες /  συστηματα καθαρισμου ξηρου τηπου /  δοσομετρηση, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι /  Βιομηχανικοί ψεκαστήρες - συστήματα /  αντιδιαβρωτικά /  συστηματα δοσομετρησης /  αξεσουαρ για ψεκαστηρες /  ακροφύσια /  μηχανήματα δοσομέτρησης λαδιού /  απλικατέρ για γρασάρισμα και λίπανση / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1992
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή