Πτυσσόμενα κουτιά κατά παραγγελία ακόμα και από τα 100 τεμάχια. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία κουτιών και συσκευασιών από χαρτόνι που μπορούν να κατασκευαστούν και να τυπωθούν εξατομικευμένα κατά παραγγελία. Ακόμα και οι διατρήσεις και τα παράθυρα με μεμβράνη μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Τα δωρεάν σχέδια κουτιών, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας, δίνουν ζωή στην εικόνα της τέλειας συσκευασίας από χαρτόνι. Σχεδιάζουμε επίσης και εξατομικευμένες συσκευασίες και ένθετα για τα προϊόντα σας. Ευχαρίστως θα σας συμβουλεύσουμε και για την ιδιαίτερη βελτίωση της πτυσσόμενων κουτιών. Το λαμινάρισμα μεμβρανών, οι μερικές επικαλύψεις UV η ανάγλυφη αποτύπωση ή οι μεταλλικές ανάγλυφες αποτυπώσεις σε μεμβράνη είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Τα πτυσσόμενα κουτιά από διαυγές χαρτόνι έχουν επίσης ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα. Στη γκάμα των προϊόντων μας διαθέτουν 25 διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε και να παραγγείλετε γρήγορα και οικονομικά περισσότερα από 1.000 διαφορετικά μεγέθη κουτιών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.boxshop24.com χωρίς κόστος εξοπλισμού.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χάρτινες κούτες /  Πτυσσόμενα κουτιά από χαρτόνι /  Πτυσσόμενα κουτιά, τυπωμένα /  Πτυσσόμενα κουτιά με παράθυρο /  Κουτιά υψηλής ποιότητας /  Κουτιά για δώρα /  Μη διαμορφωμένοι κορμοί κουτιών /  Ετικέτες καρτελών /  Τηλεσκοπικά κουτιά από χαρτόνι /  Συσκευασίες από συμπαγές χαρτόνι /  Εκτύπωση συσκευασιών /  Κουτιά με πτυσσόμενη βάση /  Πτυσσόμενα κουτιά για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής /  Συσκευασίες με σχέδια /  Προθήκες από χαρτόνι /  Συσκευασίες δώρων /  Επίπεδα σακουλάκια /  Κουτιά τύπου μαξιλάρι /  Κουτιά με καπάκι /  Κουτιά με κούμπωμα /  Προθήκες πάγκων /  Προθήκες τραπεζιών /  Σταντ εντύπων /  Διαμορφωμένα πρεσαριστά εξαρτήματα /  Ετικέτες ανάρτησης /  πτυσσομενες θηκες /  εκθετηρια παγκου /  ετικετες /  Σταντ για προσπέκτους /  Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1925
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή