Αποτελεί επιδίωξη της επιχείρησής μας να οικοδομούμε συνεργασία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους παρέχουμε ως εταίρους μας εξειδίκευση και φιλική συμπεριφορά. Στο πλαίσιο αυτό δεν θέλουμε να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου μόνο με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και διοικητικής μέριμνας, αλλά και με τον πλούτο των ιδεών μας. Οι επιθυμίες και η ικανοποίηση των πελατών μας βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Κάθε συνεργάτης πρέπει συνεπώς να διεκπεραιώνει πάντοτε της παραγγελίες με προσωπική δραστηριοποίηση και εμπρόθεσμα. Η καθαριότητα και η τάξη σε όλους τους χώρους της επιχείρησης καθιστούν δυνατή και πιστοποιούν την άριστη ποιότητα στο σύνολο του έργου μας και σε όλα τα προϊόντα. Η οικονομική διατήρηση αποθέματος και η διάθεση πρώτων υλών και προϊόντων διασφαλίζει τη βέλτιστη ετοιμότητα παράδοσης με τη συνεχή διαδικασία παραγωγής. Με τη διεθνή παρουσία μας μέσω εμπορικών εταίρων είναι δυνατή η βέλτιστη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία /  Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα /  Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις /  Βιομηχανικά κτίρια κατασκευές /  Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές   /  Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα /  Κοχλίες και περικόχλια /  Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων /  Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων /  Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά /  Αποστάτες από πλαστικό /  Εξαρτήματα τόρνου CNC /  τορνευτα ειδη κιγκαλεριας /  Εξαρτήματα τόρνευσης αυτοματισμών /  μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο /  Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα /  Επεξεργασία μετάλλων /  σπειροτομημενα αγκυστρα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1991
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή