Με χαρά σάς καλωσορίζουμε στον ιστότοπό μας. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαστε με το ευρύ ζήτημα της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Ως αξιόπιστος και εξειδικευμένος συνεργάτης, έχουμε θέσει ως στόχο να παρέχουμε λύσεις για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα γύρω από αυτό το σύνθετο θέμα. Από την ελλιπή αντιδιαβρωτική προστασία στη βιομηχανία προκύπτουν ζημίες ύψους δισεκατομμυρίων σε ετήσια βάση. Με το έργο μας προσπαθούμε να αποτρέψουμε ένα μέρος αυτών των ζημιών, να συμβάλλουμε στη διατήρηση της αξίας των εγκαταστάσεών σας και συνεπώς στην ελάττωση του τρέχοντος κόστους λειτουργίας. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας είναι για εμάς εξαιρετικά σημαντική η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησής μας και των πελατών μας. Για το λόγο αυτό δεν σάς παρέχουμε μόνο υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα, αλλά, χάρη στα ειδικά προσαρμοσμένα στον πελάτη και τις υπηρεσίες, εγγυόμαστε τη γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία /  Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων /  Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις /  Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων /  Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών /  Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία /  Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις /  Πλαστικές επικαλύψεις /  Επίστρωση καουτσούκ /  Συσκευές και δοχεία, με επίστρωση καουτσούκ /  Επιστρώσεις καουτσούκ, ανθεκτικές στις χημικές ουσίες /  Επενδύσεις από καουτσούκ /  Επισκευές επιστρώσεων καουτσούκ /  κατεργασιες καουτσουκ /  καουτσουκ /  Λαστιχένια προφίλ /  σωλήνες από καουτσούκ / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή