Η CreaPhys GmbH, ως εταιρεία spin off του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φωτοφυσικής του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Δρέσδης, είναι από τα μέσα του 2016 μέλος του ομίλου MBRAUN. Βάση της CreaPhys είναι επιστήμονες και μηχανικοί με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας λεπτής στοιβάδας κενού, του καθαρισμού υλικών για οργανικές μοριακές ουσίες και της οπτοηλεκτρονικής. Η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας επίστρωσης κενού, του καθαρισμού οργανικών μοριακών ουσιών και της παραγωγής οργανικών οπτοηλεκτρονικών δομοστοιχείων αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εγκαταστάσεων και συστημάτων, καθώς και διαδικασιών και τεχνολογιών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Χαρακτηριστικές εφαρμογές υπάρχουν στους τομείς των οργανικών οπτοηλεκτρονικών δομοστοιχείων για εφαρμογές προβολής και φωτισμού (OLED), οργανικών ηλιακών κυψελών (OPV) και αισθητήρων, αλλά και στην εφαρμοσμένη βασική έρευνα στον τομέα των οργανικών οπτοηλεκτρονικών συστημάτων.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις /  Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής /  Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις /  Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα /  Αντλίες εν κενώ /  Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ /  Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα /  Μεγάλες οικιακές συσκευές /  Οικιακές συσκευές μικρές /  Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών /  Εγκαταστάσεις εξάτμισης λεπτής στοιβάδας /  Συστήματα υπερυψηλού κενού /  Συστήματα κενού /  Εξατμιστήρες κενού /  Συστήματα επίστρωσης κενού /  εξοπλισμοι εξατμισης /  εγκατασταση εν κενω πεπιεσμενου αερος /  μηχανήματα κενού / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

  • Εμπορικές ζώνες
    Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
  • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

  • Τα στοιχεία σας
  • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

  • Κάντε κλικ για προβολή