Η Cooper Standard Technical Rubber είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, τη μεταποίηση και την πώληση υψηλής ποιότητας προϊόντων από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Η επιχείρηση, γνωστή παλαιότερα με την επωνυμία Metzeler Technical Rubber Systems, έλαβε τη σημερινή επωνυμία της το 2007 στο πλαίσιο της εξαγοράς από την Cooper Standard Automotive το 2013. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τομέων μας Μείγματα, Προϊόντα σε ρολά και Aviation Flooring, καθώς και Προφίλ εξώθησης παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Καουτσούκ - προϊόντα /  Σύνδεσμοι από καουτσούκ /  Προϊόντα από καουτσούκ για τεχνική χρήση /  Τάπητες από καουτσούκ /  Ηλεκτρομονωτικοί τάπητες /  Μονωτικοί τάπητες από καουτσούκ /  Πλάκες σιλικόνης /  Πλάκες Viton® /  Φύλλα από καουτσούκ για τεχνικούς σκοπούς /  Στεγανοποιήσεις για αυτοκίνητα /  Λαστιχένιες στεγανοποιήσεις για αυτοκίνητα /  Μονωτικά στρώματα /  πλακες απο καουτσουκ /  Πλάκες επένδυσης δαπέδων από καουτσούκ /  Αντιολισθητικά πατάκια /  μιγματα καουτσουκ /  συνδεσμοι απο ταινια καουτσουκ /  λαστιχένια φύλλα για τρόφιμα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  101 - 200

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1960
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή