Η Bühler Motor διαθέτει απαιτητικές, ειδικά προσαρμοσμένες και μακροπρόθεσμα αξιόπιστες λύσεις κίνησης με μικρούς κινητήρες DC/BLDC και μικρούς γραναζωτούς κινητήρες. Περισσότεροι από στους δέκα συνεργάτες της Bühler εργάζονται στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Με την κατασκευή δικών της υποδειγμάτων, ανάπτυξη αρχών και ολοκληρωμένα εργαστήρια δοκιμών, η Bühler Motor επικεντρώνεται στη γρήγορη και ευέλικτη ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων κίνησης για τους πελάτες. 

1800 συνεργάτες μεριμνούν με το χαρακτηριστικό για την Bühler ενθουσιασμό την επιτυχή υλοποίηση και παραγωγή μηχανοτρονικών μηχανισμών κίνησης στον τομέα του της μέσης και της υψηλής χωρητικότητας. 

Με έντεκα παραρτήματα σε τρεις ηπείρους και την άκρως αναπτυγμένη εξειδίκευση διαδικασιών της, η Bühler Motor είναι σε θέση να πληροί όλες τις απαιτήσεις των πελατών για σύντομη παράδοση, ποιότητα και ποσότητες παράδοσης. Στρατηγικές αγορές εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία, είναι η ιατρική τεχνολογία, οι γενικές βιομηχανικές λύσεις, π.χ., στον τομέα του αυτοματισμού κτιρίων και η γεωργική τεχνολογία.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά /  Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα /  Ηλεκτροκινητήρες συνεχούς ρεύματος (DC) /  Κινητήρες με μειωτήρα στροφών /  Αντλίες /  λύσεις μετάδοσης κίνησης /  κινητήρας κλασματικής ισχύος /  Μικρά ηλεκτρικά μοτέρ /  μηχατρονική /  ηλεκτρικές αντλίες /  Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης /  Μικροί κινητήρες DC /  Μικροί κινητήρες BLDC /  ηλεκτρικοι κινητηρες συνεχους ρευματος /  ηλεκτρικοι κινητηρες /  κατασκευαζονται ηλεκτρικοι κινητηρες /  ειδικοι ηλεκτρικοι κινητηρες /  αντλιες συνεχου ρευματος /  κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης /  μηχανικη μεταδοση κινησης /  κινητηρες χωρις ψηκτρες (brushless) /  παραγωγη κινητηρων /  Κινητήρες /  κινητήρες με επικυκλοειδή μειωτήρα /  αντλιες νερου /  αντλία πετρελαίου /  ηλεκτρονικη μηχανικη για οχηματα /  Κινητήρες με μειωτήρα κατά παραγγελία /  υπηρεσίες υπεργολαβίας για την αυτοκινητοβιομηχανία /  σύγχρονοι ηλεκτροκινητήρες με μόνιμους μαγνήτες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  201 - 500

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1925
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή