Στην Bruno Welz GmbH απολαμβάνουμε από το 1947 την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως δίκαιος και ικανός συνεργάτης σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα. Ως μεσαία οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Σ' εμάς ακόμη και αν έχετε μικρές ποσότητες δεν θα είστε ένας τυπικός "αριθμός πελάτη" και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να κατανοήσει τα προβλήματά σας. Συνοψίζοντας: Υποστηρίζουμε μια σοβαρή προσωπική φροντίδα με εξαιρετική εξυπηρέτηση και προϊόντα για τις υψηλότερες απαιτήσεις! Αυτό το εγγυόμαστε από το 1947 με το καλό μας όνομα: Bruno Welz!

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ασήμι /  Επιχρύσωση - Χρυσοχοία /  Χρυσός /  Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων /  Επινικέλωση /  Λευκόχρυσος (πλατίνα) /  Παλλάδιο /  Άργυρος /  Αγορά πολύτιμων μετάλλων /  Χρυσός από δόντια /  Χρυσό σύρμα /  Επεξεργασία πολύτιμων μετάλλων /  Σκόνη αργύρου /  Κλωστή από άργυρο /  Ανακύκλωση πολύτιμων μετάλλων /  Κατάστημα επιμετάλλωσης /  Επιχρύσωση /  Επένδυση με ρόδιο /  Χρώμα χρυσού σε 14ct, 18ct και χρυσοκόκκινο /  Άλατα χρυσού /  Απόβλητα που περιέχουν πολύτιμα μέταλλα /  Πολύτιμα μέταλλα /  κατεργασια πολυτιμων μεταλλων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1947
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή