Η εταιρεία Böhmer υποστηρίζει τους πελάτες της στους τομείς της κατασκευής γερανών, λιμενικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας χυτηρίων, της βιομηχανίας οπτόπλινθων, της ναυπηγικής και της κατασκευής εγκαταστάσεων από το 1920. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από μικρούς τροχοφορείς με διάμετρο τροχών Ø 250 mm για οχήματα μεταφοράς ή τροχήλατες εξέδρες έως τροχούς κύλισης γερανών Ø από 1.600 mm. Επιπλέον τροχαλίες συρματόσχοινων συγκολλητής ελαφράς κατασκευής έως χυτές βαριές εκδόσεις διαφόρων διαμέτρων. Βάση των προϊόντων μας είναι τεμάχια χυτοχάλυβα ή ακατέργαστα σφυρήλατα τεμάχια των εταίρων μας αποκλειστικά από τη Γερμανία. Το δικό μας κατασκευαστικό τμήμα που περιλαμβάνει μηχανικούς, τεχνικούς και τεχνικούς σχεδιαστές προϊόντων, ελέγχει κάθε προϊόν σε κλίνη δοκιμών ώστε να το βελτιστοποιήσει και να το προσαρμόσει με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις συνθήκες χρήσης επιτόπου. Αξιοποιήστε High Quality made in Germany, μέγιστη διάρκεια ζωής προϊόντων και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Τροχοί και καρούλια /  Τροχοί και τροχοφορείς για ελαφρούς σιδηροδρόμους /  Τροχοφορείς για σιδηροδρομικά οχήματα /  Έδρανα τροχοφορέων /  Τροχοί γερανών /  Τροχοί κορώνας /  Ελαφρείς σιδηρόδρομοι /  Έδρανα τροχών /  Έδρανα τροχών χωρίς στεφάνες /  Έδρανα τροχών με μία στεφάνη /  Τροχαλίες συρματόσχοινου με έδρανο ολίσθησης /  Τροχαλίες συρματόσχοινου με αυλακωτά ρουλεμάν /  Σετ εμπλοκέων /  Σετ κύλισης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη /  Τροχοί κύλισης γερανών με ρουλεμάν /  Τροχοί κύλισης γερανών με έδρανο ολίσθησης /  Τροχαλίες τανάλιας /  τροχαλιες /  τροχαλιες για αναβατορια ανυψωσης εμπορευματων /  τροχοι ανελκυστηρων /  τροχοι διακινησης /  τροχοι και καρουλια /  τροχοι με ελαστικα /  κατασκευη γερανων /  οχηματα σε σιδηροτροχιες /  γερανοι /  μικρα ρολα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1920
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή