Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης /  Κοπή με δέσμη πλάσματος - μηχανήματα /  Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης /  Ανιχνευτές μετάλλων /  Ζυγοί καταστήματος /  Λογισμικό λιανικής /  Συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ /  Συστήματα διαχείριση διακίνησης /  Συστήματα πλήρωσης /  Πριόνια κρέατος και οστών /  Ζυγοί διέλευσης /  συσκευή κενού /  μηχανηματα ψαλιδισμου /  ζυγοι και συστηματα βιομηχανικης ζυγισης /  μηχανες σημανσης /  ετικετες /  μηχανες κοπης κρεατος σε κιμα /  Συστήματα εκτύπωσης ετικετών / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  > 500

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1866
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή