Η Etabir Kablo A.Ş.με το εμπορικό σήμα κατατεθέν Birtaş Kablo, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καλωδίων της Τουρκίας λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα, την παραγωγική ικανότητα, τη γκάμα προϊόντων και το μερίδιο στην αγορά, αλλά και το ποσοστό εξαγωγών. Η διοίκηση της εταιρείας εδρεύει στο Karaköy/Κωνσταντινούπολη, ενώ στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης βρίσκονται ο εκθεσιακός χώρος και ένα τμήμα απευθείας πωλήσεων. Ο χώρος παραγωγής στο Silivri είναι 7.000 m². Η πλήρης έκτασης περιλαμβάνει 15.000 m². Με μια συλλογή μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, 118 συνεργάτες παράγουν τα καλώδια σε πολλαπλές βάρδιες. Η BİRTAŞ KABLO παράγει ηλεκτρικά καλώδια με διάφορα πρότυπα και πιστοποιήσεις, όπως ISO 9001: 2008, VDE, GOST-R, CE και TSE. Για την Birtaş Kablo είναι εξαιρετικά σημαντικό το καθαρό περιβάλλον. Η παραγωγή είναι προσανατολισμένη στην αποφυγή των αποβλήτων και της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αυτό καταδεικνύει, μεταξύ άλλων, το πιστοποιητικό ROHS για τα παραγόμενα προϊόντα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου /  Ενώσεις γεμισμένοι /  Ηλεκτρικά καλώδια /  Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα /  ??????? tpu (pur) /  ??????? ????????? ??? ??????????? /  ??????? ????????? /  ??????? ?????? /  ?????? ??????? /  ??????? ?????????, ??????? ??? ?????? /  ??????? ??? ?????? /  ??????? ????????????? ??? ????????? /  ??????? Offshore /  ??????? ??????? /  ???????? ???????? /  Καλώδια ελέγχου /  ομοαξονικα καλωδια /  καλώδια τηλεφωνικά / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  101 - 200

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1983
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή