Η επιχείρηση BILTON ιδρύθηκε το 2009 στο Saalfelden του Σάλτσμπουργκ. Σήμερα η BILTON είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία στην αγορά, και παράγει και αναπτύσσει μονάδες LED στην Αυστρία. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για κτίριο, βιομηχανική ή εμπορική εγκατάσταση, η παραγωγική δεξιότητα μέσω της δικής μας έρευνας και παραγωγής προσφέρει στον πελάτη ατελείωτες δυνατότητες για την υλοποίηση λύσεων φωτισμού με προϊόντα BILTON. Η BILTON αναγνώρισε νωρίς ότι οι δυνατότητες χρήσης για γραμμικές λύσεις LED γίνονται όλο και πιο πολύπλευρες. Το δυναμικό των μονάδων LED δεν χρησιμοποιείται πλέον αποκλειστικά για κτίρια, αλλά χρησιμοποιείται και σε άλλους κλάδους.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά /  Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός /  Φωτοδίοδοι LED /  Προφίλ αλουμινίου για φωτιστικές ράβδους LED /  Μονάδες LED (RGB) /  Προφίλ και καλύμματα /  Διαχείριση φωτός /  Αρχιτεκτονικός φωτισμός /  Φωτισμός με φωτοδιόδους εξωτερικών χώρων /  Συστήματα φωτισμού LED /  Φώτα γκαράζ LED /  Ειδικές λύσεις LED /  ταινίες LED /  φωτισμός για φυτά /  Σχεδιασμός φωτισμού για διαρύθμιση εσωτερικών χώρων /  Σχεδιασμός φωτισμού για κατασκευή καταστημάτων /  Συστήματα φωτισμού αντικειμένων κατά παραγγελία /  Λαμπτήρες φυτών /  Ειδικά φωτιστικά /  Φωτισμός για ξενοδοχεία και τον τομέα της γαστρονομίας /  Φωτιστικά πρόσοψης /  Φωτιστικά LED για αίθουσες /  Φωτιστικές συστοιχίες /  Σχεδιασμός φωτισμού (αρχιτεκτονική φωτισμού) /  Προφίλ και διαχυτήρες φωτισμού /  Συστήματα φωτισμού αντικειμένων /  Συστήματα φωτισμού LED /  Ρυθμιστές φωτός / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2009
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή