Η BASIS είναι κατασκευαστής απλού και αξιόπιστου εξοπλισμού συσκευασίας για διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και μη τροφίμων. Οι γραμμές βασίζονται σε συσκευαστικές μηχανές σε χαρτοκιβώτια, κάθετες μηχανές συσκευασίας και βοηθητικό εξοπλισμό. Η Basis LLC δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά της συσκευασίας και του συσκευαστικού εξοπλισμού από το 1996. 24 χρόνια ανάπτυξης και υλοποίησης εξοπλισμού συσκευασίας και διαχείρισης διακίνησης μας έδωσαν την δυνατότητα συσσώρευσης μιας τεράστιας εμπειρίας όσον αφορά τις κατασκευαστικές λύσεις για διάφορες βιομηχανίες, που ξεκινούν από προϊόντα όπως σνακς, τρόφιμα και ζαχαρωτά και τελειώνουν με κατεψυγμένα και μη εδώδιμα προϊόντα. Η εταιρεία κατέχει πάνω από χίλια έργα, που εκτελέστηκαν είτε με τυποποιημένο είτε με εξατομικευμένο τρόπο. Μια προσωπική προσέγγιση του πελάτη και σύγχρονες τεχνολογίες για την δημιουργία έργων εξασφαλίζουν τις λύσεις για την επίτευξη των ειδικών στόχων του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας παρέχουν πλήρης υποστήριξη έργου, ξεκινώντας με την εκπόνηση τεχνικής εργασίας και ολοκληρώνοντας με την παράδοση, την εγκατάσταση και την θέση σε λειτουργία.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές /  Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες /  Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές /  μηχάνημα κατασκευής κουτιών συσκευασίας /  Αυτόματη συσκευαστική μηχανή σε χαρτοκιβώτιο /  μηχανές Vffs /  μηχανές συσκευασίας Vffs /  εξοπλισμός vffs /  μηχανή πλήρωσης σάκου /  Αυτόματη συσκευαστική μηχανή σε χαρτοκιβώτιο /  κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας σε κουτιά /  Προμηθευτής συσκευαστικών μηχανημάτων σε χαρτοκιβώτιο /  εταιρεία συσκευαστικών μηχανημάτων σε χαρτοκιβώτιο /  Μηχάνημα συσκευασίας τροφίμων /  κατασκευαστής εξοπλισμού συσκευασίας τροφίμων /  μηχανή πλήρωσης /  μηχάνημα συσκευασίας σε κουτί /  εξοπλισμός συσκευασίας σε χαρτοκιβώτιο /  μηχανες συσκευασιας σε χαρτοκιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας /  μηχανες τοποθετησης σε θηκες /  εξοπλισμοι συσκευασιας /  μηχανες τοποθετησης σε κιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας /  συστηματα συσκευασιας / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1996
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή