Τους «αστικούς κάδους» AUWEKO συναντά κανείς σε αερολιμένες, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακούς χώρους, τράπεζες, κτίρια διοίκησης ομίλων επιχειρήσεων, εμπορικές αλυσίδες, στην εικόνα της πόλης ή σε στάδια. Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε ολόκληρο τον κόσμο. Η AUWEKO αναπτύσσει εδώ και 25 χρόνια συστήματα συλλογής υλικών κατασκευής που συνδυάζουν την ευπαρουσίαστη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα και το στιβαρό υλικό. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα συστήματα πρέπει να διαθέτουν ενσωματωμένες επιφάνειες πληροφοριών, που παρέχουν στις κοινότητες ή στους φορείς εκμετάλλευσης δημόσιων εγκαταστάσεων ή κτιρίων τη δυνατότητα να διαμορφώνουν υποδείξεις ή να χρησιμοποιούνται ως διαφημιστικές επιφάνειες που καθιστούν δυνατή την απόσβεση της επένδυσης στα συστήματα σε σύντομο διάστημα. Η AUWEKO διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που εκτείνεται από το σύστημα του διαχωρισμού των υλικών κατασκευής έως την τερματική μονάδα για καπνιστές. Από τον κρεμαστό κάδο έως στη σταθερή επιδαπέδια μονάδα. Από συστήματα με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιημένη πυροπροστασία έως την προστασία από βανδαλισμό.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Σκουπιδοτενεκέδες /  Δοχεία συλλογής απορριμμάτων /  κάδος απορριμάτων /  Καλάθια αχρήστων /  Επιδαπέδιο στακτοδοχείο /  Σταχτοδοχεία τοίχου /  Κάδοι ανακυκλώσιμων υλικών /  καδοι απορριματων απο ανοξειδωτο χαλυβα /  καδοι για την αποκομιδη αποβλητων /  καδοι απορριμματων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1993
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή