Η AQUA BRUSH ασχολείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια με τη μετεξέλιξη διαφόρων υλικών πλύσης και στεγνώματος για τη μηχανική πλύση οχημάτων. Η AQUA BRUSH έχει αναπτύξει στο παρελθόν μια σειρά νεωτερισμών και εφευρέσεων, όπως, π.χ., το στρώμα στήριξη Easyclick που καθιστά δυνατή τη συναρμολόγηση των βουρτσών πλύσης χωρίς εργαλεία ή το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολυλειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλυντήρια. Με βάση το σύνθημα «Η AQUA BRUSH … κάνει τη διαφορά»… θα συνεχίσουμε και στο μέλλον το έργο μας προς όφελος των πελατών. Με την πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 : 2015 αναθέτουμε τακτικά την επιτήρηση και τον έλεγχο διαδικασιών σε εξωτερικούς φορείς. Δείτε και μόνοι σας και ζητήστε την προσωπική σας προσφορά – Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις /  Παρελκόμενα πλυντηρίων αυτοκινήτων /  Βούρτσες για το πλύσιμο αυτοκινήτων /  Βούρτσες για πλυντήρια αυτοκινήτων /  Ανταλλακτικά για πλυντήρια αυτοκινήτων /  Πλυντήρια αυτοκινήτων, μεταχειρισμένα /  Μηχανήματα πλυσίματος αυτοκινήτων /  Πλυντήρια αυτοκινήτων /  Συστήματα πλύσης με βούρτσες, κινητά, για οχήματα /  Συστήματα πλύσης τύπου πύλης για οχήματα /  Κλωστοϋφαντουργικά υλικά για πλυντήρια αυτοκινήτων /  Συντήρηση πλυντηρίων αυτοκινήτων /  Πλυντήρια για οχήματα /  Πλυντήρια λεωφορείων και φορτηγών /  αυτόματη πλύση οχημάτων /  Εγκαταστάσεις πλυντηρίου για επαγγελματικά οχήματα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1993
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή