Το 2005 θέσαμε με την APS Germany GmbH στο Hochmoor της Βεστφαλίας τα θεμέλια της επιχείρησής μας. Η συντομογραφία APS σημαίνει Automotive Product Solutions. Αυτή η επωνυμία είναι πρόγραμμα: Από την επιτυχημένη έναρξη η επιχείρηση λειτουργεί ως εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και των επιβατικών αυτοκινήτων. Με τα ανανεωμένα πρώτης κατηγορίας ανταλλακτικά της, η APS αποτελεί για τους πελάτες της μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα νέα ανταλλακτικά (εξαρτήματα OE) ή τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματα. Στην αρχή, η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως στη γερμανική αγορά επαγγελματικών οχημάτων με ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρεία σταδιακά επεκτάθηκε εκτός των συνόρων της Γερμανίας σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, οι χώρες της Μπενελούξ, η Αυστρία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία και οι χώρες της Βαλτικής. Με τη μάρκα «re[matronic]», η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα προϊόντων της και πλέον διαθέτει υπό αυτή την επωνυμία, από το 2009, ανταλλακτικά για επιβατικά οχήματα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Υδραυλικές αντλίες /  Στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων (ATL) /  Εναλλάκτες θερμότητας καυσαερίων για κινητήρες εσωτερικής καύσης /  Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων για οχήματα επαγγελματικής χρήσης /  Φίλτρα σωματιδίων αιθάλης πετρελαίου με σύστημα αντικατάστασης φίλτρου /  Διαφορικοί μηχανισμοί μετάδοσης /  Ανταλλακτικά αυτοκινήτων /  Μηχανισμοί μετάδοσης για οικοδομικά οχήματα /  Μηχανισμοί μετάδοσης για γερανούς /  Συστήματα διεύθυνσης, ηλεκτρονικά /  Συστήματα διεύθυνσης με παρελκόμενα για αυτοκίνητα /  Λεωφορεία /  Μπλοκέ διαφορικά /  Φρένα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης /  Ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα /  Σφιγκτήρες φρένων /  οργανα μεταδοσης κινησης /  επιδιορθωση γραναζιων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2005
 • Κύρια δραστηριότητα
  Διανομέας

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή