Η AGRONOVA εξειδικεύεται στην πώληση γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών, κυρίως σπαρτικές μηχανές. Αυτά τα μηχανήματα προορίζονται για την εκτροφή αλλά και για την αμπελοκαλλιέργεια και την καλλιέργεια λαχανικών. Η AGRONOVA δεσμεύεται για μια καινότομη, βιώσιμη και ορθολογική γεωργία. Πιστεύουμε πως η ρομποτική αποτελεί την γεωργία του μέλλοντος. Προσφέρουμε βοηθητικά ρομπότ προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας. Κατέχουμε τις γνώσεις ώστε να σας συμβουλέψουμε για να επιλέξετε το κατάλληλο ρομπότ για τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας μηχάνημα χάρη στην εξατομίκευση των εμπρόσθιων εργαλείων. Η AGRONOVA σας συνοδεύει σε όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση. Κατασκευάζουμε ποιοτικά μηχανήματα από γερά υλικά για να σας εξασφαλίσουμε ανθεκτικότητα και μακροζωία. Συνεργαζόμαστε με εταίρους όπως οι Guttler, Angrointelli ή Haytech. Χάρη στα λογισμικά μας, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω προς μια συνδεδεμένη γεωργία.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας /  Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας /  Γεωργικά μηχανήματα /  Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές /  Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός /  Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Μηχανήματα για τη λαχανοκομία /  βοηθητικά ρομπότ κηπουρικής /  βοηθητικά ρομπότ για λαχανόκηπο /  Ρομπότ για μεγάλες καλλιέργειες /  Λογισμικά για την γεωργία /  Ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα /  Μηχανές για φυτοκομία /  Ανταλλακτικά για γεωργικό εξοπλισμό /  Ρομποτική γεωργικής χρήσης /  Πωλούνται γεωργικά μηχανήματα /  γεωργικα τρακτερ /  εργαλεια γεωργικης χρησης /  χειροκινητα και ελκουμενα γεωργικα μηχανηματα /  ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων /  ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα /  αγροτικές προμήθειες /  γεωργικες εργαλειομηχανες /  Σπαρτικές μηχανές /  αγροτικός εξοπλισμός /  Κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων /  γεωργικος βιομηχανικος εξοπλισμος /  εξαγωγες γεωργικων μηχανηματων /  Ανταλλακτικά για γεωργικούς ελκυστήρες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

  • Εμπορικές ζώνες
    Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
  • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

  • Τα στοιχεία σας
  • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

  • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: