Παραγωγή συμπιεστών, συμπιεστών μεμβράνης χωρίς λάδι έως 1440 l/m και αθόρυβων συμπιεστών με μέγ. 50 dB (A) και αντλιών κενού. Η εταιρεία ABN Apparatebau Nittenau GmbH ιδρύθηκε το 1982. Η ABN ανέλαβε την παραγωγή συμπιεστών και αντλιών κενού από την εταιρεία AOA Gauting, η οποία διατηρούσε έως τότε παράρτημα εργοστασίου στο οικόπεδο της εταιρείας. Η εταιρεία AOA δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στον τομέα των αντλιών καυσίμου για τον αεροπορικό και διαστημικό τομέα. Αυτή η τεχνογνωσία χρησιμοποιήθηκε επίσης για την ανάπτυξη της τεχνολογίας για συμπιεστές και αντλίες κενού μεμβράνης χωρίς λάδι. Το 1988 ξεκίνησε υπό τη διεύθυνση του σημερινού διευθύνοντα συμβούλου Karl Heigl στην ABN η ενεργή διάθεση στην αγορά οικολογικών συστημάτων μεμβράνης μακράς διάρκειας ζωής. Η ABN μπορεί να σήμερα να ισχυρίζεται με υπερηφάνεια ότι αυτή η τεχνολογία είναι παγκοσμίως στο προσκήνιο και χάρη στη μη χρήση λαδιού συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις /  Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών /  Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις /  Συμπιεστές /  Μανόμετρα /  Επεξεργασία λυμάτων, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και ιλύος /  Επεξεργασία νερού και εξυγίανση /  Λήψη και παροχή νερού /  δεξαμενες για συμπιεσμενο αερα /  συμπιεστες με λοβους /  συμπιεστές χαμηλής πίεσης /  εξαρτηματα συμπιεστων /  συμπιεστες με μεμβρανη /  Αντλίες κενού /  παλινδρομικοι συμπιεστες /  αεροσυμπιεστες /  κινητοι συμπιεστες /  αντλιες διαφραγματος / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1982
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή