Αυτή είναι η 4Tex. Αναπτύσσουμε καινοτομικά προϊόντα για τη βιομηχανία ημιαγωγών με επικέντρωση στην απόδοση και στην αντοχή ειδικά με διαβρωτικά υγρά, όπως υπερσυμπυκνωμένα οξέα. Η δυναμική αλλαγή θερμοκρασίας και η μέτρησή της, καθώς και ο έλεγχος παροχής και η επιτήρησή του διακρίνουν το σύστημα «Fluid Treatment» της εταιρείας μας. Η δυνατότητα της απόλυτα ακριβούς μέτρησης συγκέντρωσης των διαφόρων συστατικών μειγμάτων οξέων συμπληρώνει τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε ανταλλακτικά, αναβαθμίσεις, εξαρτήματα και λύσεις για επεξεργαστές Spin της εταιρείας SEZ/Lam. Αναπτύσσουμε διάδοχα προϊόντα για γνήσια εξαρτήματα και μονάδες που δεν διατίθεται πλέον. παρέχουμε στους πελάτες μας βοήθεια σε περιπτώσεις Tool –Down τηλεφωνικά ή επιτόπου. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και για την ανακαίνιση, τη μετεγκατάσταση ή τον έλεγχο εγκαταστάσεων. Είμαστε εκπαιδευμένοι μηχανοτρονικοί, ηλεκτρονικοί, τεχνικοί σχεδιαστές και κατασκευαστές και δραστηριοποιούμαστε με πάθος στην έρευνα και στην ανάπτυξη τεχνικών λύσεων.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Αισθητήρες /  Ανάπτυξη αισθητήρων /  Αισθητήρες, με αντιεκρηκτική προστασία /  Αισθητήρες, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη /  Συστήματα αισθητήρων /  Αισθητήρες θερμοκρασίας /  Θερμαντικά στοιχεία υψηλής θερμοκρασίας /  Τεχνολογία βιομηχανικών μετρήσεων /  Συσκευές μέτρησης για συστήματα ημιαγωγών /  Συσκευές μέτρησης για ειδικές εφαρμογές /  ανάπτυξη προϊόντων /  Αισθητήρες θερμοκρασίας, με αντιεκρηκτική προστασία /  μετρολογια /  αισθητηρες θερμοκρασιας /  μέτρηση θερμοκρασίας /  Αισθητήρες βιομηχανικής θερμοκρασίας /  συσκευή θέρμανσης με υγρό /  Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή